.

10% extra voordeel voor alle hockeyers!

Hockey Deal

Auping's Hockey Deal bij Slaapkenner Lute in Limmen!

Auping is Sponsor van de rust

Sinds juni 2015 is Auping één van de official partners van de KNHB. Binnen het partnership zet Auping haar expertise op het gebied van slapen in om bij te dragen aan de sportieve ambities van de KNHB en van alle hockeyers in Nederland. Een goede nachtrust zorgt voor het ontspannen en herstellen van spieren en gewrichten, voor de energie die nodig is om te presteren, voor een beter reactievermogen en meer focus. Auping gelooft al meer dan 135 jaar dat rust de voedingsbodem is voor kampioenen en daarom zetten we onze slaapexpertise in om – letterlijk als sponsor van de rust – bij te dragen aan betere sportprestaties.

10% extra voordeel voor alle hockeyers

Al ruim 8 jaar zorgen Auping en de KNHB voor rust, tijd en aandacht voor alle hockeyers in Nederland. Samen zorgen we voor net dat beetje extra wat het verschil kan maken op het hockeyveld. Afgelopen zomer hebben we de samenwerking verlengd en komen daarom met een speciaal aanbod richting alle hockeyers van Nederland.

We bieden alle hockeyers 10% extra voordeel. Het voordeel komt bovenop andere Auping promoties en is geldig op ons gehele assortiment. Op tijd in slaap vallen en goed doorslapen maakt het verschil tussen winnen en verliezen. Dit is voor iedereen van belang, maar zeker voor sporters die zowel mentaal als fysiek een topprestatie leveren op het hockeyveld.

De campagne loopt van vrijdag 2 juni 2023 t/m 31 augustus 2023.

Overige acties