.

AGS kast Midtown 400 in Limmen

Met de Midtown 400 haal je de gedroomde inloopkast in huis. Of je nu een grote of een kleine slaapkamer hebt, deze kast past altijd. Qua hoogte, breedte en diepte. En behalve de mogelijkheden in afmetingen, heb je ook volop keuze in kleuren en materialen. Verder deel je de Midtown 400 helemaal naar eigen wens in.

Vanaf € 459,00

Ben je toe aan een (nieuwe) inloopkast? Dan is de Midtown 400 zeker een aanrader. Deze kast is samen te stellen voor kleinere en grote inkoopkast ruimtes. Heb je een schuin gedeelte in de ruimte? Geen probleem! Ook dit kunnen we meenemen in de plannen voor jouw inloopkast.

 

De Midtown 400 kledingkast is te kiezen in dieptes van 42 en 60 cm. Ook is het mogelijk om de kast in te korten (breedte, hoogte en diepte). Door de jarenlange ervaring van onze AltijdGoedSlapen experts, weten zij precies mee te denken met jouw smaak en wensen.

 

Wil je meer weten? Altijd Goed Slapen is slaapspecialist en heeft deze kast in het assortiment. Neem je kastmaten mee naar de winkel en laat je optimaal adviseren.

Meer informatie
Eenheid Stuk

Nog geen resultaten