AGS Matras Jasmijn pocketvering 140x220 cm standaard in Limmen

Matras Jasmijn uit de Grandeurcollectie is een topmatras. Een pocketvering met een laag van Ocean Blue Latex. Comfortabel.
€ 1.299,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag
Matras Jasmijn is een van onze topmatrassen en is afkomstig uit de Grandeur matrassencollectie. Deze hele collectie staat voor duurzaamheid en is gemaakt uit hoogwaardig materiaal.

De kern van matras Jasmijn bestaat uit een pocketvering met extra ondersteuning in de onderrug. Deze kern zorgt voor een zeer goede luchtcirculatie.

De Ocean Blue Latex® onderlaag versterkt ook nog eens de ondersteunende functie van de kern. Door de afdeklaag voelt de matras soepel aan en voegt zich zonder problemen naar de vormen van het lichaam.
Met de 7 zones voor de schouder, heup en taille, geeft dit aan matras Jasmijn een uiterst prettig ligcomfort. De schouder- en heupzone zijn iets zachter terwijl het middendeel weer wat steviger is en zo de wervelkolom goed ondersteunt.

Net als de kern van matras Jasmijn draagt de tijk met speciale ventilatieband extra bij aan de goede luchtcirculatie. Dit matras is uitstekend te combineren met elk type bedbodems, zoals bij onze boxspring Grandeur of bij een spiraal- of lattenbodem. Dit matras matras is in twee stevigheden verkrijgbaar en heeft een levenscuur van 8 tot 10 jaar.

Dit matras uitproberen? Je bent welkom bij een van de dealers van Altijd Goed Slapen.
Meer informatie
Breedte 140,00
Lengte 220,00
Kenmerken Specificaties Matras Jasmijn:

Type matras is een geneste pocketvering
de kern bestaat uit een 7-zone pocketvering, 5-slags, 300 veren/m2
met een afdekking van de kern van 3 cm latex
de stoffering van matras Jasmijn bestaat uit een stretchhoes met Intense tijk tbv statische ontlading
EAN 09020110550180730
Hoogte 22,50
Merk AGS
Varierende kenmerken familie Maatvoering/Afmeting/Comfort
Familienaam AGS Matras Jasmijn pocketvering
Maatvoering 2 persoons
Comfort Standaard
Afmeting 140x220 cm