.

Optisleep Dekbed Thinsulate licht in Limmen

Een Thinsulate dekbed is heerlijk soepel, licht in gewicht en ademend. Bovendien is dit dekbed wasbaar op 60 graden en heel geschikt voor mensen met een allergie.
Vanaf € 135,00
Afspraak maken

Thinsulate is een synthetisch materiaal wat bestaat uit heel kleine micro vezeltjes die warmte heel goed kunnen isoleren. Thinsulate wordt veel in ski- en buitenkleding gebruikt vanwege het grote isolerende en vochtregulerende vermogen. Dit dekbed bovendien ideaal voor mensen met een allergie. Het OptiSleep Thinsulate dekbed is verkrijgbaar in de warmteklassen licht, medium en warm en in 4-seizoens- en partneruitvoering. 

 

Samen slapen maar toch apart?

Heb jij het snel koud maar je partner juist niet en wil je toch samen onder 1 dekbed slapen? Kies dan voor de partner uitvoering (120x220 cm) voor de vullingen kameelhaar, wol, wildzijde en thinsulate. Hiermee combineer je twee 1-persoonsdekbedden met verschillende vullingen. Kies bijvoorbeeld voor een basis dekbed in de maat 240/220 en combineer deze met twee partnerdekbedden in de maat 120x220 cm.

Meer informatie
EAN 4039774055080
Type product Dekbed
Varierende kenmerken familie Maat
Merk OptiSleep
Vulling materiaal 100% Thinsulate
Kleur Wit
Afmeting 120x220
Warmteklasse Licht
Onderhoud Wasbaar op 60° C. Professioneel reinigen heeft de voorkeur
Stiksel Geaccentueerde lichaamscontouren en cirkels
Vulgewicht dekbedden 265
Bies Voorzien van Loop verbindingssysteem om de dekbedden aan elkaar te verbinden. 2 extra knoopsgaatje op het midden dekbeddeel 240x220 cm
Materiaal tijk 100% katoen met een magic touch finish