.

OptiSleep partnerdekbed kameelhaar 4 seizoenen, 220 cm lang in Limmen

Het OptiSleep kameelharen partnerdekbed heeft een hele goede vulkracht en warmte isolatie. Het partnerdekbedpakket bestaat totaal uit 4 dekbedden.

€ 699,00
Afspraak maken

Samen slapen maar toch apart?

Heb jij het snel koud maar je partner juist niet en wil je toch samen onder 1 dekbed slapen? Kies dan voor de partner uitvoering (120x220 cm) voor de vullingen kameelhaar, wol, wildzijde of thinsulate.

Hiermee combineer je twee 1-persoonsdekbedden met verschillende vullingen. Kies bijvoorbeeld voor een basis dekbed in de maat 240/220 en combineer deze met twee partnerdekbedden in de maat 120x220 cm. Je OptiSleep specialist kan je hier alles over vertellen.


Een dekbed gevuld met kameelhaar neemt vocht snel op en is een ideaal dekbed voor mensen die het snel benauwd hebben en veel transpireren. Kameelhaar is bestand tegen grote temperatuurverschillen en heeft een groot vocht opnemend en isolerend vermogen. Het zeer fijne, licht gekrulde haar van Aziatische kamelen heeft voor een goede vulkracht en warmte isolatie een speciale volume behandeling ondergaan.

 

Meer informatie
Kenmerken

Uitvoering: vier-seizoens partnerdekbed, bestaande uit  4 dekbeddelen. Een superlicht 2 persoons dekbeddeel voor in de zomer, een licht dekbeddeel voor in het najaar en twee delen voor de koude nachten in de winter.

Tijk: Mako batist NM 135, 100% katoen superfijn

Kleur: Wit

Vulling: 100% kameelhaar, bijzonderer fijne kwaliteit met hoge vulkracht

Stiksel: Geaccentueerde lichaamscontouren en cirkels

Bies: Voorzien van LOOP (koppel)systeem

Breedte 240,00
Lengte 220,00
EAN 9900032072345
Type product Dekbed
Familienaam Optisleep Dekbed Kameelhaar 4 seizoenen
Merk OptiSleep
Vulling materiaal 100% Kameelhaar
Kleur Wit
Afmeting Partneruitvoering
Warmteklasse Partner
Onderhoud Wasbaar op 60° C. Professioneel reinigen heeft de voorkeur
Stiksel Geaccentueerde lichaamscontouren en cirkels
Bies Voorzien van Loop verbindingssysteem om de dekbedden aan elkaar te verbinden. 2 extra knoopsgaatje op het midden dekbeddeel 240x220 cm
Materiaal tijk 100% katoen met een magic touch finish