.

OptiSleep partnerdekbed Thinsulate 4 seizoenen, 220 cm lang in Limmen

Een Thinsulate partnerdekbed is heerlijk soepel, licht in gewicht en ademend. Bovendien is dit dekbed wasbaar op 60 graden en heel geschikt voor mensen met een allergie. Het partnerdekbedpakket bestaat totaal uit 4 dekbedden.

€ 659,00
Afspraak maken

Samen slapen maar toch apart?

Heb jij het snel koud maar je partner juist niet en wil je toch samen onder 1 dekbed slapen? Kies dan voor de partner uitvoering (120x220 cm) voor de vullingen kameelhaar, wol, wildzijde of thinsulate.

Hiermee combineer je twee 1-persoonsdekbedden met verschillende vullingen. Kies bijvoorbeeld voor een basisdekbed in de maat 240/220 en combineer deze met twee partnerdekbedden in de maat 120x220 cm. Je OptiSleep specialist kan je hier alles over vertellen.

Thinsulate is een synthetisch materiaal, dat bestaat uit heel kleine micro vezeltjes, die warmte heel goed kunnen isoleren. Thinsulate wordt veel in ski- en buitenkleding gebruikt vanwege het grote isolerende en vochtregulerende vermogen. Dit dekbed is bovendien ideaal voor mensen met een allergie.

De vier-seizoens partnerdekbed bestaat uit 4 dekbeddelen. Een superlicht 2-persoons dekbeddeel voor in de zomer, een licht dekbeddeel voor in het najaar en twee delen voor de koude nachten in de winter.

Meer informatie
EAN 9900000371197
Lengte 220.00
Breedte 240.00
Kenmerken

Uitvoering: vier-seizoens partnerdekbed, bestaande uit  4 dekbeddelen. Een superlicht 2 persoons dekbeddeel voor in de zomer, een licht dekbeddeel voor in het najaar en twee delen voor de koude nachten in de winter.

Tijk: Mako batist NM 135, 100% katoen superfijn

Kleur: Wit

Vulling: 100% Thinsulate, bijzonderer fijne kwaliteit met hoge vulkracht

Stiksel: Geaccentueerde lichaamscontouren en cirkels

Bies: Voorzien van LOOP (koppel)systeem

Familienaam Optisleep Dekbed Thinsulate 4 seizoenen
Type product Dekbed
Merk OptiSleep
Kleur Wit
Warmteklasse Partner
Afmeting Partneruitvoering
Onderhoud Wasbaar op 60° C. Professioneel reinigen heeft de voorkeur
Materiaal tijk 100% katoen met een magic touch finish
Stiksel Geaccentueerde lichaamscontouren en cirkels
Bies Voorzien van Loop verbindingssysteem om de dekbedden aan elkaar te verbinden. 2 extra knoopsgaatje op het midden dekbeddeel 240x220 cm
Vulling materiaal 100% Thinsulate