.

OptiSleep Scandinavische Boxspring OS6500 in Limmen

Onze OptiSleep OS 6500 is een Scandinavische boxspring, voorzien van gestoffeerde matrassen die in hetzelfde materiaal als de rest van de boxspring worden gestoffeerd, zo maak je van je boxspring een mooi geheel. Bovenop het matras kan je kiezen uit een van onze 3 topdekmatrassen. Een goede nachtrust is erg belangrijk en een comfortabel bed moet voldoen aan jouw eigen persoonlijke wensen. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw op maat gemaakte boxspring tegen een aantrekkelijk prijskaartje.
Vanaf € 2.095,00

Deze moderne boxspring combinatie heeft een hoofdbord met strakke hoeken en is verkrijgbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering.

Het frame van een vlakke boxspring heeft een met de handgemaakt vurenhouten frame. Dit frame is stabiel en duurzaam en gaat jarenlang mee.

Lees je graag nog een boek voor het slapen of kijk je liever televisie in je slaapkamer, dan biedt een boxspring met elektrisch verstelbare bedbodem je alle gemak. De elektrische box heeft een zwart stalen frame wat zorgt voor een stabiel fundament.

De boxspring is van rand tot rand voorzien van pocketvering waardoor de boxspring op elke plek dezelfde ondersteuning geeft.

De matrassen op deze boxspring zijn pocketvering matrassen met interactieve hoog laag pocketveer. Deze vering beweegt zo mee dat ieder lichaam op de juiste plekken ondersteuning krijgt. Zo ligt je voortreffelijk. Daarnaast zorgt de open structuur van het pocketvering matras voor een extreem goede ventilatie en levert de aan weerszijden aangebrachte afdeklaag het comfort wat jij zoekt. 

Voor jouw persoonlijke touch kan je kiezen uit een uitgebreide collectie luxe en trendy stoffen. Naast het strakke hoofdbord is er keuze uit verschillende hoofdborden en maak je bed helemaal af met een poot uit de uitgebreide poten collectie.                                                                    Voor een mooi afgewerkt voeteneinde is er de mogelijkheid een voetenbord te plaatsen, deze kan zowel staand als zwevend geplaatst worden. 
Wil je je boxspring helemaal compleet maken met een bijpassende hocker? Onze hockers zijn leverbaar in diverse vormen en worden kunnen worden gestoffeerd in dezelfde stof als je boxspring. 

Ga je voor het comfort van deze Scandinavische boxspring met gestoffeerde matrassen en los topdekmatras of toch liever een wit matras? ook dit behoort tot de mogelijkheden!

Vijf redenen om voor OptiSleep te kiezen:

  • OptiCare, slaapzekerheid met onze 60 dagen omruilservice op de matraskern.
  • OptiGrip, voorkomt schuiven van het matras.
  • OptiZone, extra elastische zone voor optimaal comfort. 
  • OptiMix, je stelt zelf je eigen Optisleep boxspring samen. 
  • Opticolour,  luxe en trendy stoffen
Meer informatie
Eenheid Stuk
Kenmerken
   
Lengte 200 cm
Breedte 70 cm 
Hoogte

95 cm (zwevend)
110 cm (staand)

Kenmerken

Hoofdbord: Recht hoofdbord in staand of zwevend te verkijgen. 10 cm dik, maathoudend, niet deelbaar, draaibaar beslag. Zwevend hoofdbord is voorzien van 2 steunpoten.

Boxspring vlak: 12 cm massief vuren houten frame, met 9 cm hoog 5 zone zij op zij pocketvering interieur. 1 mm non woven en 1,5 cm PU afdeklaag. De vlakke box heeft een optische stiknaad op 8 cm hoogte, dubbelnaads stikwerk. Antislip in spiegel, alu OptiSleep logo op linkerzijde van de boxspring.

Boxspring elektrisch:  Zwart stalen frame, 3 mm MDF met 9 cm hoog 5 zone zij tot zij pocketvering interieur met daarboven op 3,5 cm PU afdeklaag. De elektrische box heeft een 8 cm plint. Dubbelnaads stikwerk. Antislip in spiegel extra bij voeteneind, draadloze RF bediening en handbedieningslus, OptiSleep logo op linkerzijde van de boxspring.

Matrassen 24 cm hoog: OS 350 Optifoam: HR40, verkrijgbaar in soepel en stevig, bestaat uit een 15 cm interactieve hoog laag pocketvering en 2,8 cm afdeklaag aan weerszijden.  

Poten: De set prijs is inclusief een set poten kunsstof zwart 15 cm of 18 cm hoog. 4 stuks per boxspring  


In de volgende maten beschikbaar:

-lengte: 200, 210, 220 cm
-breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200 cm

Concept Private label collectie
Merk OptiSleep
Collectie Slaapkenner
Merk OptiSleep

Nog geen resultaten