.

Favoriete slaaphoudingen die iets over je karakter vertellen

Blog

Favoriete slaaphoudingen die iets over je karakter vertellen

Lees hier over jouw slaaphouding

Wetenschappelijk bewezen is het niet, maar slaaphoudingen zouden wat over jouw karakter kunnen zeggen. Welke van de volgende zes verschillende slaaphoudingen omschrijven jouw karakter het beste?

Koninklijke slaaphouding

De koning of koningin is herkenbaar aan de volledig beheerste en ontspannen rughouding. Dit type is zelfverzekerd maar ook een tikje hautain. Je staat graag in het middelpunt van de belangstelling.

Flamingo slaaphouding

De flamingo slaapt met één been gestrekt en één been opgetrokken. De voet van je opgetrokken been ligt op of onder de kuit van je andere been. Je bent zelfbewust, maar passief. Je kropt de dingen die je dwarszitten op. Je bent ontspannen, vriendelijk, sociaal en enthousiast. Je hebt nogal wat last van buien. Soms kom je behoorlijk kattig uit de hoek.

Nonnenhouding

Je slaapt met je hoofd in je handpalmen en je ellebogen wijd (als de kap van een non). Dat betekent dat jij een echte denker bent. Je bent echter wel een levensgenieter met een zorgeloze ‘wie doet me wat’ houding. Dit type maakt van muggen geen olifant.

Aap slaaphouding

De aap slingert zich van droom naar droom en ligt altijd met de armen gestrekt om via een liaan uit nachtmerries te ontvluchten. Het typeert de mens die altijd op z'n hoede is.

Foetale houding

Je slaapt met je benen keurig op elkaar (voet op voet, knie op knie). Dat betekent dat je behoefte hebt aan een hoge mate van symmetrie in je leven. Je zoekt de warmte onbewust in het vroegste stadium van een nog zorgeloos bestaan. Je probeert zo weinig mogelijk af te wijken van wat anderen van je verwachten en probeert problemen te voorkomen.

Molenwiek

De molenwiek nestelt zich vanzelf in deze meest aangename houding. Het typeert de mens die vaak het geluk aan zijn kant heeft.

Vlinder slaaphouding

Je houdt je handen als voelhoorns naast je hoofd en je benen als vleugels uitgestrekt. Je bent een zoeker. Je ontmoet graag mensen en houdt van nieuwe situaties, mogelijkheden en uitdagingen.