.

Trends om je slaapkamer in te richten

Blog

Trends om je slaapkamer in te richten

Er staat een lekker lang weekend voor de deur: het paasweekend. Een mooi moment om de slaapkamer onder handen te nemen. Slaapkenner vertelt je graag meer over de trends die je momenteel terugvindt in de slaapkamer.

Pasen is het ideale moment om alles in huis weer lekker op te fleuren. Denk hierbij aan de grote schoonmaak maar ook aan het veranderen van je interieur. Met kleine handelingen is jouw interieur weer up-to-date, ook in de slaapkamer. Hier onze tips voor hoe jij je slaapkamer weer helemaal on trend kan maken.

Trendkleur 

Voor een groot uiterlijk effect kan je kiezen voor een andere kleur op de muur. Eén van de trendkleuren van dit jaar is roze met een tint bruin erin. Flexa noemt deze kleur ‘Spiced Honey’. Deze kleur laat zich onder meer prachtig combineren met terracotta. Je kunt dit toepassen bij accessoires of een karpet.

Een andere kleur die je dit jaar veel terug ziet komen in de slaapkamer is groen. Wat ons betreft een mooie rustige kleur voor een prettige slaapkamer. Deze kleur is goed te combineren met botanische elementen voor een oase van rust.

Hip bedtextiel

Kleed je slaapkamer verder aan met zachte plaids en mooi bedtextiel. Bij ons vind je prachtige dekbedovertrekken met verschillende prints en kleuren. Ga voor een hippe geometrische print. Of voor een botanische print, als je voor die groene muur gaat. Kies behalve voor een hoofdkussen waar je goed op slaapt ook voor mooie sierkussens om je slaapkamer warm en comfortabel te maken.
De laatste trends in bed textiel bekijken? Kom eens binnen bij Slaapkenner, slaapspecialist in de regio Nederland.

Slaapkamer om tot rust te komen

De slaapkamer is niet meer alleen een functionele ruimte. Het is de plek waar ze zich prettig, vrij en geborgen voelen. Niet alleen een ruimte waar wordt geslapen, maar een plek waar je elk moment van de dag je terug kunt trekken om tot rust te komen. Een plek voor zelfreflectie en intimiteit.

Kies daarom mooie spullen. Een heerlijk comfortabel bed, aangepast aan jouw wensen mag niet ontbreken. En hierin zijn nogal wat mogelijkheden. Heb je een gezin en komen de kids zondagochtend televisie kijken in bed? Liggen jullie ’s avonds nog even een spelletje te doen op de tablet? Ontbijten jullie graag in bed? Vraag ook naar de handig accessoires bij ons in de winkel.

Slaapkenner Lute is slaapspecialist in Limmen en helpt jou graag verder op weg. Kom gerust eens langs in onze winkel of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.