.

Blog

90 nachten proefslapen

Wees verzekerd van het perfecte matras door 90 nachten proef te slapen

Goed slapen is enorm belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je de volgende dag uitgerust en vol nieuwe energie kan beginnen. Zo kan je het meeste uit je dag halen. Een goede nachtrust begint bij een comfortabel matras. Dat weten we maar al te goed! De nieuwe collectie bevat veel verschillende opties, want iedereen slaapt op een andere manier. Zo kan jij een matras vinden waar je heerlijk in weg kan dromen. Blijkt het dat je toch niet de juiste keuze hebt gemaakt? Dan kan je binnen 90 dagen je matras omruilen. Klinkt goed, toch? Lees verder voor alle ins- en outs over deze fantastische matrassen.

Comfort door een pocketvering matras

De nieuwe collectie van OptiSleep bevat verschillende pocketvering matrassen. Doordat de pocketveren verdeeld zijn over het matras, weet deze zich helemaal naar je lichaam te vormen. Zo krijg je de ondersteuning die je nodig hebt én kan je heerlijk comfortabel liggen. Ook is er aan beide zijden een afdeklaag aangebracht die zorgt voor veerkracht en elasticiteit.

Warm in de winter, koel in de zomer

De open structuur van het pocketvering matras zorgt niet alleen voor comfort, maar ook voor een goede ventilatie. Hierdoor behoud je een aangename temperatuur terwijl je in bed ligt. Zo heb je deze winter geen last meer van koude voeten en zal je de warme zomernachten heerlijk koel doorbrengen. Wij zijn enthousiast!

Ruime keuze

Iedereen slaapt op een andere manier dus om het meest uit je nachtrust te halen, is het belangrijk dat je matras hier goed bij aansluit. Daarom heeft OptiSleep verschillende soorten pocketvering matrassen. Er is bijvoorbeeld keuze uit stevige matrassen met veel stabiliteit en uit zachte matrassen met veel veerkracht en elasticiteit. De afdeklagen van de matrassen zijn gemaakt van latex en bieden ook meerdere opties. De OptiFoam®HR zorgt bijvoorbeeld voor een nog betere ondersteuning en extra veerkracht, terwijl de OceanBlue®Latex zorgt voor de beste ventilatie en flexibiliteit. Zo kan jij een matras vinden dat exact aansluit bij jouw wensen!

Innovatief

Om het beste comfort te verzekeren, blijft OptiSleep constant innoveren. Zo zit er bijvoorbeeld in de schouderzone van het matras elastaan. Dit vormt zich goed naar je lichaam, om zo het matras nóg comfortabeler te maken. Daarnaast zorgen de natuurlijke materialen als wol en zijde voor een makkelijke afvoer van transpiratievocht.

Duurzaam tot in de kern

De laatste jaren worden we ons steeds bewuster van de klimaatverandering en willen we daarom allemaal een steentje bijdragen aan het milieu. Gelukkig is er bij de pocketvering matrassen van OptiSleep ook aan duurzaamheid gedacht. Deze zijn gemaakt van zoveel mogelijk duurzame materialen, waardoor de matrassen langer meegaan. Hierdoor kan je dus langer genieten van het comfort van je nieuwe matras. Daarnaast wordt alles binnen Europa geproduceerd, wat zorgt voor een relatief lage CO2 -uitstoot. Kiezen voor een OptiSleep pocketveringmatras is dus een milieubewuste keuze.

Topdekmatrassen

Ben je toch op zoek naar nog wat extra comfort? Dan kan je ook een topdekmatras aanschaffen. Bijvoorbeeld in het geval van twee afzonderlijke matrassen is dit erg handig, omdat je hierdoor geen last meer zal hebben van de naad tussen de twee matrassen. Heerlijk! Maar ook over een normaal matras geeft het topdrekmatras extra comfort. Naast dat deze laag ervoor zorgt dat je nog lekkerder ligt, verlengt hij ook de levensduur van je normale matras. Deze slijt dus minder snel en blijft langer schoon. Het topdek matras zelf is eenvoudig te verschonen, doordat de tijk aan iedere zijde een rits heeft. Hierdoor kan je de tijk er gemakkelijk afhalen en verschonen. Handig!

90 dagen omruilgarantie

Door de vele mogelijkheden kan het natuurlijk lastig zijn om een keuze te maken. Je weet immers pas echt goed wat bij je past, als je het zelf ervaart. Daarom is het bij ons mogelijk om een nieuw matras binnen 90 dagen om te ruilen. Zo kan je eerst thuis ‘proefslapen’, om er zeker van te zijn dat het matras echt bij je past. Kom je er na een aantal nachten achter dat je toch de verkeerde keuze hebt gemaakt? Dan kan je het matras dus binnen 90 dagen omruilen. Onze experts helpen je daarna graag verder met het vinden van een ander matras, dat wél helemaal voldoet aan jouw voorkeuren. Zo vind je gegarandeerd een matras dat bij je past en is een ultiem comfort verzekerd.

Kies voor gemak met een compleete boxspring

Naast matrassen bieden we ook andere producten die ervoor zorgen dat je het meest uit je nachtrust kan halen. Zo kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een gehele boxspring aan te schaffen. Deze kan je zelf samenstellen en aanpassen naar jouw wens. Net zoals bij de matrassen is kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap gegarandeerd. Om het slaapcomfort helemaal compleet te maken kan je bij ons ook dekbedden en hoofdkussens aanschaffen. Het assortiment is erg uitgebreid, er is keuze uit verschillende materialen en modellen. Zo kan je zelf jouw ultieme droom bed samenstellen, helemaal aangepast naar jouw voorkeuren.

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar persoonlijk advies over het kiezen van een matras dat precies aansluit bij jouw wensen? Of wil je graag meer informatie over de bedden van OptiSleep? Kom dan vooral langs in onze winkel of maak online een afspraak. Onze experts helpen je graag verder.​​​​​​