.

Bella Donna

Bella Donna: uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Ik wil advies over Bella Donna

Bella Donna bedtextiel kopen in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Kwaliteit begint bij de grondstof. Voor het Bella Donna hoeslaken gebruikt men uitsluitend de hoogwaardigste, veredelde en getwiste garens van mako-katoen. Door de toepassing van Aloë Vera en zijdeproteïne is het Bella Donna hoeslaken zeer soepel, pillingvrij en uitmuntend van kwaliteit. In de onderdraad is 3% Elastan toegevoegd waardoor een perfecte pasvorm gewaarborgd is dit in combinatie met een grote elasticiteit zodat er van plooien in het beddengoed geen sprake is.

Pure maatwerk van Bella Donna in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

De Bella Donna hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en een hoekhoogte welke 30 cm. bedraagt, ook kan dit hoeslaken uitgevoerd worden al Piccola met een hoekhoogte van 15cm speciaal voor topdekmatrassen.

Daarnaast is “maatwerk” ook mogelijk voor bijvoorbeeld dikke matrassen of voor topdekmatrassen met een split.

Door de moderne verftechnieken zorgen voor een goede kleurechtheid en mooie kleuren. Zo zult u vele jaren plezier beleven aan dit hoogwaardige hoeslaken. Verder kan het hoeslaken in de droogtrommel en is deze strijkvrij.

Hoogstaande kwaliteit van Bella Donna bij Slaapkenner Lute

De katoenen Molton hoeslakens worden gemaakt van de beste kwaliteit Egyptische mako-katoen. De Formesse molton zorgt voor een goede bescherming van het matras. Het houdt de matras schoon en verlengt de levensduur van de matras. Deze topkwaliteit molton van het merk Formesse heeft een uitstekend vochtopnemend vermogen en beschermd tegen het doordringen van transpiratievocht in de matras.

De Formesse Molton hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en een hoekhoogte welke 30 cm bedraagt, ook kan dit hoeslaken uitgevoerd worden al Piccola met een hoekhoogte van 15cm speciaal voor topdekmatrassen.

Daarnaast is “maatwerk” ook mogelijk voor bijvoorbeeld dikke matrassen of voor topdekmatrassen met een split. Verder kan het Formesse Molton hoeslaken in de droogtrommel en is deze strijkvrij.

slaapadvies

Slaapkenner Lute, jouw Bella Donna specialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum.

Slaapkenner Lute is dé Bella Donna specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Bella Donna hoeslakens, moltons en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Limmen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Bella Donna bij Slaapkenner Lute in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Hoeslakens
Moltons
Kussenslopen
Kussenmoltons

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook