Merk logo

HennesHuset boxsprings kun je kopen bij Slaapkenner Lute in de regio Limmen, Castricum en Heiloo


Image slide
HennesHuset, Quality beds of Sweden

Boxsprings uit Zweden in de regio Limmen, Castricum en Heiloo

HennesHuset is geboren in Zweden. Dit boxspringmerk brengt de harmonieuze Scandinavische stijl en het uitzonderlijke comfort in de Nederlandse slaapkamers. De collectie bestaat uit complete maatwerk boxsprings inclusief matras en topdekmatras.

Dankzij de ruime keuze in stoffen, hoofdborden en pootjes is de stijl geheel naar eigen wens aan te passen. Kom bij ons in de regio Limmen, Castricum en Heiloo langs om de producten te testen.


Maak een afspraak

Handgemaakte bedden bij Slaapkenner Lute

HennesHuset boxsprings bij Slaapkenner Lute zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden. Alleen Zweedse materialen zijn hiervoor gebruikt. Het resultaat mag er zijn: boxsprings van ongekende kwaliteit met een uitzonderlijk hoog comfort tegen een aantrekkelijke prijs.


“Het kostbaarste bed ter wereld maken, is eenvoudig, maar 's werelds beste bed voor een betaalbare prijs maken, is de uitdaging”

Aandacht voor slapen

De HennesHuset boxsprings bij worden met aandacht en passie voor slapen gefabriceerd. Het doordachte ontwerp en de compromisloze kwaliteit zorgen voor een optimale comfort en een lange levensduur. Het ontwerp en de gekozen Zweedse materialen zorgen voor een harmonieus geheel en passen perfect in iedere slaapkamer.


Neem contact op met Slaapkenner Lute voor meer informatie

Boxsprings met uitzonderlijk comfort

De gebruikte pocketveren in de HennesHuset lopen door in de breedte van het bed waardoor de boxspring optimaal ventileert. Daardoor is er gelijk comfort over de hele breedte.

Door de pocketvering matraskernen in het midden aan elkaar vast te klinken ontstaat er geen hinderlijke koudschuim ‘brug’ in het midden van het tweepersoons matras. Vraag bij Slaapkenner Lute in de regio Limmen, Castricum en Heiloo over de mogelijkheden van verschillende hardheden en zelfs verschillende zone-indelingen voor comfort op maat.


Maak een afspraak

Zweeds ligcomfort in de regio Limmen, Castricum en Heiloo

Door de afdeklagen niet volledig te verlijmen ontstaat het typisch Zweedse ligcomfort. Het matras vormt zich exact naar de contouren van het lichaam. Dit resulteert in een drukverlagend comfort met ondersteuning waar dat nodig is. Kom het ligcomfort testen bij Slaapkenner Lute in de regio Limmen, Castricum en Heiloo. We helpen je graag verder.