.

Optisleep boxsprings en matrassen

Boxsprings en matrassen van OptiSleep bij Slaapkenner Lute

✔ Complete slaapsystemen  ✔ Je bed zelf samenstellen  ✔ Omruilgarantie matraskern

Lekker geslapen? Goed slapen is voor iedereen anders. Maar of je nu op je rug, je buik of je zij slaapt, de nieuwste collectie van OptiSleep is er in ieder geval voor elk type slaper. Vooral omdat OptiSleep een complete collectie heeft, waarin je gegarandeerd de beste oplossing vindt voor jouw nachtrust.

Stel zelf je boxspring samen

Slapen op een boxspring van OptiSleep is op en top relaxen. Helemaal als je die boxspring zelf samenstelt bij Slaapkenner Lute. En je hebt volop keuze. Jij bepaalt hoe je bed eruit komt te zien. En hoe comfortabel je ligt natuurlijk.

We beginnen bij de bedbodem. Dankzij de dwarsgespannen spiraalbodem en de pocketvering met 5 comfortzones zorgt het onderstel al voor een optimale ventilatie en lichaamsondersteuning. Een traditionele of Scandinavische boxspring? Vlak of (elektrisch) verstelbaar? In een klassieke of moderne stijl? Met OptiSleep kun je alle kanten op.

Pocketvering matrassen

Uitgerust wakker worden doe je op een matras van OptiSleep. De pocketveren matrassen vormen zich naar je lichaam en geven je de ondersteuning die je nodig hebt. Een extreem goede ventilatie, veerkracht én elasticiteit. Je merkt snel genoeg dat je op een matras van OptiSleep ligt.

Voldoet het matras toch niet helemaal aan je verwachtingen? Bij OptiSleep krijg je 90 dagen omruilgarantie op de matraskern, die onder meer bestaat uit OptiFoam®HR, Ocean Blue® latex of Talalay® latex. Naast die matraskern levert overigens ook de innovatieve tijk je veel voordeel op. Al is het alleen al omdat je de tijk gemakkelijk kunt afritsen en reinigen.

Topdekmatrassen

Het topdekmatras is essentieel bij Scandinavisch slapen. En je slaapt er niet alleen heel lekker op, je verlengt er ook nog eens de levensduur van je reguliere matras mee. De topdekmatrassen van OptiSleep zijn comfortabel, praktisch én hygiënisch. HR Schuim, latex of pocketvering? Je kiest de matraskern die het beste bij je past.

Dekbedden en hoofdkussens

Met de aanschaf van een hoogwaardig dekbed en hoofdkussen zet je de laatste stap naar een goede nachtrust. Of misschien wel de eerste stap, omdat je snel en gemakkelijk je slaapcomfort verbetert. Van donzen vullingen tot aan wollen vullingen, OptiSleep biedt je een uitgebreid assortiment dekbedden en hoofdkussens. 

Waarom je voor OptiSleep kiest

Haal je OptiSleep in huis, dan zit het met je nachtrust wel goed. Waarom kies jij voor OptiSleep? We noemen je 5 goede redenen.

 1. Opticare - Met OptiSleep zorg je goed voor jezelf, maar denk je met de duurzame boxsprings en matrassen ook aan je medemens en het milieu.
   
 2. Optizone - Comfortabel tot in de kleinste vezels. Of het nu gaat om de materiaalkeuze of de extra comfortzones, bij OptiSleep vind je het comfort overal.
   
 3. Opticolor - Jouw boxspring mag er zijn. OptiSleep heeft de meest luxe en trendy stoffen in de collectie. Kies je favoriete kleur, materiaal en dessin. 
   
 4. Optimix - Je stelt je eigen boxspring samen. Wel zo handig, omdat je zelf het beste weet hoe je wilt slapen en wat je mooi vindt. En natuurlijk helpen wij je.
   
 5. Opticlimate - Je verzekert je van het perfecte slaapklimaat in jouw slaapkamer. Door een ideale mix van ventilatie, vochtregulering en warmteregulering.​​

Slaapadvies

Slaapkenner Lute, jouw OptiSleep specialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum.

Onze merken 

Bij Slaapkenner Lute verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor slaapkamerideeën in ons Lookbook.