Merk logo

Pullman boxsprings en matrassen bij Slaapkenner Lute in Limmen

Na een veeleisende dag geeft een Pullman alles wat u van een goede nachtrust verlangt. Eersteklas comfort dankzij de originele en ongeëvenaarde pocketvering. Geniet van weldadige luxe en geef toe aan uw verlangen.

Image slide
Het beste slaapcomfort en de mooiste bedden
Voor het beste slaapadvies en de ruimste keuze ga je naar Slaapkenner Lute!
  1. Home breadcrumb
  2. Merken breadcrumb
  3. Pullman

Boxsprings van Pullman bij Slaapkenner Lute

Pullman staat sinds 1937 synoniem voor ambacht, precisie en passie. Uniek is het van rand-tot-rand geveerde systeem dat is ontwikkeld door George Mortimer Pullman.

De elektrothermisch geharde Inside Pocketveer is een duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. Het effect hiervan ervaart u zodra u op een Pullman matras gaat liggen. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding.

Kies voor een ongekend comfortabele nacht in een vast of verstelbaar Pullman bed bij Slaapkenner Lute.


Maak een afspraak

Pullman matrassen en toppers

Matrassen en toppers van Pullman kenmerken zich door luxueuze materialen. In combinatie met de perfecte afwerking geniet u altijd van een weldadige nachtrust.

Kies uit de Silverline of chique Goldline collectie het matras dat past bij uw meest comfortabele slaapbeleving. Maximaliseer het comfort met een sublieme Pullman topper en geniet jarenlang van een echte Pullman.

Compleet Pullman bed bij Slaapkenner Lute

Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman bed garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. 25 jaar garantie is op iedere boxspring standaard.

Geef toe aan uw verlangen en geniet van luxe, comfort, de mooiste designs, excellente stoffen en precieze afwerking. De koffie staat klaar in Limmen.


Neem contact op met Slaapkenner Lute voor meer informatie

Slaapkenner Lute in Limmen, voor al jouw Pullman slaapproducten:

- Boxsprings
- Matrassen
- Toppers
- Complete bedden