Merk logo

Silvana kussens en dekbedden kun je kopen bij Slaapkenner Lute in de regio Limmen, Castricum en Heiloo

Silvana kussens en dekbedden voor slaapcomfort om van te dromen. Ontwikkeld met fysiotherapeuten om jou een heerlijke nachtrust te geven. Slaapkenner Lute in de regio Limmen, Castricum en Heiloo heeft Silvana ook in de collectie.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Slaapkenner Lute!

Silvana kussens en heerlijk slapen

Silvana kussens variëren van extreem zacht tot stevig en alles wat daar tussenin zit. Optimale ondersteuning voor nek en hoofd in welke houding je ook slaapt. Zo vul je een goed bed en matras aan met een comfortabel kussen. Ook geschikt wanneer je last hebt van een huisstofmijtallergie! Slaapkenner Lute heeft de volledige Silvana collectie in huis.


Maak een afspraak

Dekbedden van Silvana

De Puur natuur collectie van Silvana dekbedden biedt volledig natuurlijke materialen. Met de Anti allergisch varianten ben je zeker bestand tegen huisstofmijt. Schommelt jouw lichaamstemperatuur of hebben jij en je partner andere temperatuurvoorkeuren? Ga dan voor Climate control dekbedden. De luxe van hoogwaardig witte eendendons met het Downafresh® hygiënelabel vind je in Silvana Royale.

Ervaar de Silvana collectie bij Slaapkenner Lute

De uitgebreide collectie kussens en dekbedden biedt zeker iets wat bij jou past. Onze adviseurs helpen je graag met goede producten aan de perfecte nachtrust. Ervaar het zelf in onze showroom in Limmen.

Bij Slaapkenner Lute in de regio Limmen, Castricum en Heiloo vind je van Silvana:

- Support kussens
- Ondersteunende kussens
- Dooradembare kussens
- Drukverlagende kussens
- Anti allergisch kussens en dekbedden
- Puur natuur kussens en dekbedden
- Climate control kussens en dekbedden
- Royale dekbedden


Neem contact op met Slaapkenner Lute