.

Swissflex

Swissflex: fantastisch comfort voor iedere slaaphouding

Ik wil advies over Swissflex

Swissflex matrassen en lattenbodems kopen in Limmen, Heiloo en Castricum

Bedden, matrassen en lattenbodems van Swissflex zijn volledig op maat gemaakt. Iedere topper, elk kussen en de accessoires zijn gemaakt van de beste materialen voor optimaal comfort. Slaapkenner Lute heeft dit merk in de collectie. Kom Swissflex uitproberen in onze winkel in Limmen.

Swissflex lattenbodems en matrassen bij Slaapkenner Lute

Buiten het zicht, maar zó belangrijk: Swissflex lattenbodems. De perfecte combinatie van de nieuwste bridge® technologie met kenmerkende golflatten in een zwevende constructie. Dit werk je af met matrassen van elastisch gel en luchtdoorlatend schuim (GELTEX®). De Swissflex lattenbodems en matrassen zorgen zo samen voor fantastisch comfort voor iedere slaaphouding.

Swissflex bedden in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Bij Swissflex bedden heb je volop keuze uit hoogwaardige stoffen en leder voor een look die past bij jouw slaapkamer. Met de Side Moving System-optie (SMS) voeg je daar gemak aan toe. Je maakt eenvoudig twee eenpersoonsbedden van je tweepersoonsbed. Ideaal om matrassen te draaien, schoon te maken onder het bed en logés te ontvangen.

Swissflex bedden en toppers

Swissflex toppers zijn de schakel tussen lichaam en matras als het gaat om zachtheid en lichaamstemperatuur. Daarnaast zorgt een topper dat je matras langer meegaat. Bied je hoofd en nek maximale ondersteuning dankzij één van de Swissflex kussens.

Bij Slaapkenner Lute geven we jou graag advies over de Swissflex bedden, toppers en kussens zodat je de beste nachtrust ervaart. 

Ervaar Swissflex bij Slaapkenner Lute

Vul jouw bed aan met praktische nachtkastjes, design (led)verlichting en een cover plaid. Zet de puntjes op de i met een bijpassende side bag voor een boek of tijdschrift. Je ervaart in onze showroom het geïntegreerde geluidssysteem in het hoofdbord van Swissflex. We ontmoeten je graag in onze showroom in Limmen.

slaapadvies

Slaapkenner Lute, jouw Swissflex specialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum.

Slaapkenner Lute is dé Swissflex specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Swissflex lattenbodems, matrassen, bedden, toppers, kussens en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Limmen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Swissflex bij Slaapkenner Lute in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Lattenbodems
Matrassen
Bedden
Toppers & Kussens
Verlichting
Nachtkastjes
Soundboards
Cover plaids
Side bags

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook