.

Over Slaapkenner Lute

Slaapkenner Lute in de regio Limmen, Heiloo en Castricum is dé slaapspecialist bij jou in de buurt.

Slaapkenner Lute is een familie bedrijf sinds 1935 en vanaf het begin gevestigd in Limmen. Begonnen met een kleine ruimte aan de Kerkweg is Slaapkenner Lute nu uitgegroeid tot een gezond en bloeiende slaapspeciaalzaak met een sfeervolle showroom met 2 etages slaap- comfort. Voor iedereen een slaapoplossing en voor ieder budget.

Door vele positieve reacties en ervaringen van onze klanten, mogen wij met trots stellen dat Slaapkenner Lute een begrip is in de wijde omgeving.

Wij verwelkomen je graag in onze winkel voor een persoonlijk en deskundig slaapadvies op maat!

Vakkundigheid

Hoogwaardige materialen, maatwerk en een uitmuntende afwerking laten onze vakkundigheid zien. Je hebt er geen omkijken naar als wij je Bed, boxspring of kledingkast verzorgen.

Betrokken advies

Ons enthousiaste team is dagelijks bezig met de laatste trends en innovaties op het gebied van slapen. Een eerlijk advies en een goede service is waar wij bekend om staan.

Alle aandacht

Wij ontvangen je graag in onze winkel in Limmen en geven je graag een goed slaapadvies op maat! Wil je graag een afspraak maken? Dat kan zeker! Wij zetten de koffie alvast voor je klaar!

Neem contact op met Slaapkenner Lute

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!